Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل سازمان مدیریت آرامستان‌ها گفت: متاسفانه به صورت متناوب همکاران ما هم مانند دیگر افراد درگیر این ویروس شده اند که ابتلای این ۲۰ نفر در این مدت باعث شده است که ما مجبور شویم تغییرات زیادی را در بخش نیرو های تجهیز میت ایجاد کنیم و از نیروهای دیگری که در بخش های مختلف کارمی کردند وارد این کار کنیم و به عنوان نیروی کمکی از آنها استفاده کنیم

قدس آنلاین- تکتم بهاردوست: حجت الاسلام مهدوی دامغانی در توضیح وضعیت تدفین کرونایی در آرامستان ها گفت: از همان ابتدا وهمزمان با شیوع بیماری کرونا آرامستان بهشت رضا به عنوان آرامستان اصلی  دفن متوفیان کرونایی درنظر گرفته شد که درهمین راستا  سه بلوک عمومی  به این موضوع  اختصاص یافت و انتخاب یکی از این سه بلوک برای دفن بر عهده خانواده اموات میباشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته مقرر شد کسانی که خودشان قبری را از قبل خریداری کرده اند یا تمایل دارند در مکان هایی دیگر مانند آرامستان جواد الائمه متوفی را به خاک بسپارند ممانعتی ایجاد نشود که در این خصوص مجوزهای لازم هم از وزارت  بهداشت صادر شد. البته نا گفته نماند این که سه بلوک به متوفیان کرونایی اختصاص داده شده به معنای این نیست که یک جای خاص در اختیار این اجساد قرار گرفته است بلکه افراد عادی هم  در همان بلوک ها دفن میشوند.

حجت الاسلام مهدوی دامغانی در پاسخ به این سئوال که آیا تجهیز اجساد هم درمحل آرامستان بهشت رضا انجام می شود گفت: تجهیزاین افراد شامل غسل میت و بقیه امورات مربوطه درمحل  آرامستان بهشت رضوان انجام می شود ولی برای دفن به بهشت رضا منتقل می شوند مگر اینکه  بخواهند که متوفی در همان بهشت رضوان دفن شوند که با توجه به پتانسلی که بهشت رضوان دارد برخی تمایل به دفن عزیزانشان در بهشت رضا ندارند و دفن در همان جا صورت می گیرد. درخصوص دفن در برخی دیگر ارامستانها مواردی  به صورت خاص و در صورتی که وصیتی شده باشدانجام می شود وگرنه این اتفاق به صورت عمومی نمی افتد.

وی در توضیح اینکه آیا در حال حاضر نیروهای جهادی هم در امر تجهیز میت با شما همکاری دارند گفت: در حال حاضر خیر. ولی همان ابتدا ده روزی را از همراهی و همکاری طلاب داوطلب جهادی بهرمند شدیم ولی هم اکنون این امور فقط توسط پرسنل آرامستان آنجام می شود. زیرا  افرادی که مبادرت به انجام این کار می کنند باید تخصص های لازم را داشته باشند و  گروه مطهرین که در طول سال آموزش لازم را دیدند بعضا در کنار مجموعه هستند

دامغانی در پاسخ به این سئوال که آیا از همکاران شما در بخش تجهیز متوفیان هم افرادی به کرونا مبتلا شده اند افزود: بله طبیعتا وقتی در بطن کار هستند درگیر می شوند متاسفانه به صورت متناوب همکاران ما هم مانند دیگر افراد جامعه درگیر این ویروس شده اند که ابتلای این ۲۰ نفر در این مدت باعث شده است ما مجبور شویم تغییرات زیادی را در بخش نیرو های تجهیز و تدفین میت ایجاد کنیم و به خاطر کمبود نیروی انسانی در این بخش بخصوص در تیر ماه و شروع موج دوم کرونا در مشهد از نیروهای دیگری که در بخش های مختلف کارمی کردند وارد این کار کنیم و به عنوان نیروی کمکی از آنها استفاده کنیم. چون متاسفانه در حال حاضر با توجه به افزایش  میزان  اجسادی که برای تجهیز و تدفین به آرامستان می آورند تعداد افراد متخصص و نیروهای بخش تجهیز  و پذیرش اندک است.

وی در خصوص هزینه هایی که خانواده های فوت شده براثر کرونا بپردازند گفت: مبلغ خدماتی که برای تغسیل و غیره از حانواده متوفیان اخذ می شود همچون متوفیان عادی است و هیچ گونه هزینه اضافی دریافت نمی گردد.

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: اجساد کرونایی بهشت رضا شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۱۵۰۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • آرامش و آسایش ما مدیون زحمات قشر تلاشگر کارگری است
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • توضیحات فولاد ازنا در مورد یک خبر
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • سایت بازیافت شهرداری در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان شهر
  • آسفالت معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد