Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@14:25:07 GMT

ظرفیت بهشت رضا(ع) رو به اتمام است

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۳۴۱۱۵۱

ظرفیت بهشت رضا(ع) رو به اتمام است

ایسنا/خراسان رضوی شهردار مشهد گفت: اکنون ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است و این‌طور به نظر می‌رسد که باید عمده ظرفیت خود را در این آرامستان معطوف به رسیدگی به فضاهای عمومی و تسهیل بیشتر در امر زیارت اهل قبور نماییم.

محمدرضا کلائی امروز، ۳۰ خرداد ماه، در افتتاح پروژه به‌سازی و مناسب‌سازی مسیر دسترسی به آرامستان بهشت رضوان، عنوان کرد: در حال حاضر پروژه‌های زیادی در نقاط مختلف شهر در حال اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این موضوع امیدواریم تیر ماه امسال به طور میانگین، هر روز شاهد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی یک پروژه باشیم.

وی ادامه داد: کارکنان این پروژه در طی چهار ماه گذشته، با وجود شیوع ویروس کرونا علی‌رغم این که کارشان چندین برابر شده بود، به بهترین شکل و با رعایت تمامی نکات بهداشتی به مردم خدمات‌رسانی کردند.

شهردار مشهد در خصوص حضور مردم در کنار مدیریت شهری، اظهار کرد: تمام تلاش ما برای کسب رضایت مردم است. بسیاری از اوقات فراتر از وظایفی که روی کاغذ است را وظیفه خود می‌دانیم و به مردم خدمات‌رسانی می‌کنیم. حضور گروه‌های محلی و افرادی که از این خدمات استفاده خواهند کرد در کنار ما، سبب قوی‌تر شدن پیوند میان مردم و مدیریت شهری می‌شود.

کلائی خاطرنشان کرد: افتتاح پروژه ساماندهی و بهسازی راه دسترسی آرامستان بهشت رضوان از دو جهت اهمیت دارد. این امر سبب بهبود و ایمن شدن راه دسترسی برای ساکنان یازده روستای بخش مرکزی مشهد خواهد شد که در کنار آن دسترسی مردم به آرامستان بهشت رضوان تسهیل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه «مدیریت شهری در حاشیه و خارج از حریم شهر مشهد بسیاری از خدمات را نمی‌تواند ارائه دهد»، تاکید کرد: ما مدام دنبال پیدا کردن راه‌هایی هستیم تا به تناسب شهر و فرا شهر مشهد با حمایت فرمانداری شهرستان مشهد خدماتی ارائه دهیم.

شهردار مشهد با بیان اینکه «پروژه بهسازی و مناسب‌سازی جاده بهشت رضوان یکی از نمونه‌های آن است»، افزود: اکنون ظرفیت بهشت رضا (ع) رو به اتمام است. این‌طور به نظر می‌رسد که باید عمده ظرفیت خود را در این آرامستان معطوف به رسیدگی به فضاهای عمومی و تسهیل بیشتر در امر زیارت اهل قبور نماییم.

کلائی بیان کرد: با توجه به این موضوع باید به سمتی حرکت کنیم که آرامستان اصلی شهر مشهد که خدمات پایه برای کفن و دفن را ارائه می‌دهد، بهشت رضوان باشد. باید ظرف مدت ۶ ماه آینده مطالعات مورد نیاز، آماده شدن اسناد و انتخاب پیمانکار جهت احداث راه دسترسی اصلی به آرامستان بهشت رضوان از کنار گذر شمالی مشهد انجام شود. باید بتوانیم تا پایان فصل پاییز عملیات اجرایی این مسیر را آغاز کنیم زیرا یکی از نیازهای مهم مردم برای استفاده از آرامستان بهشت رضوان ایجاد مسیر دسترسی اصلی به آن است.

وی ادامه داد: هرچند خدماتی که در حال حاضر در بهشت رضوان ارائه می‌شود، خدمات مناسبی است و قابل مقایسه با سال گذشته نیست. من نسبت به افزایش سرعت ارائه خدمات در این آرامستان تاکید دارم. درحال حاضر پروژه‌های زیادی در نقاط مختلف شهر درحال اجرا است و با توجه به این موضوع امیدوارم بتوانیم به طور میانگین در تیرماه امسال هر روز شاهد افتتاح یا آغاز عملیات اجرایی یک پروژه باشیم.

شهردار مشهد خاطرنشان کرد: از همکارانم می‌خواهم همانطور که طی سه سال گذشته هر پروژه‌ای را که شروع کردند در زمان خودش به پایان رساندند، با همان قوت و سرعت قبلی کار خود را ادامه داده و زمان‌بندی پروژه‌ها را مورد توجه قرار دهند.

کلائی با بیان اینکه «تیرماه امسال را ماه پر از پروژه می‌دانم»، افزود: امیدوارم سال ۹۹ سالی پررونق برای پروژه‌های شهری و سالی پر فایده برای مردم باشد. همچنین مدیریت شهری نیز بتواند در سایه توجهات حضرت رضا(ع) خدمات بیشتری به مردم ارائه دهد.

 ۷۰ درصد بهشت رضا(ع) پر شده است

همچنین در ادامه این مراسم، مهدی یعقوبی، معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به اینکه «نبود جاده مناسب یکی از علل استقبال نشدن از آرامستان بهشت رضوان است»، اظهار کرد: برای رفع این مشکل در مرحله اول مسیر دسترسی فعلی از جاده کلات به عنوان مسیر فرعی، مناسب‌سازی و به‌سازی شد و مطالعات برای احداث مسیر اصلی به آرامستان بهشت رضوان نیز آغاز شده است.

وی افزود: بیش از ۷۰ درصد مساحت آرامستان بهشت رضا(ع) از سال ۵۴ تا کنون برای دفن متوفیان مورد استفاده قرار گرفته است. به همین علت از مهر ۹۵ آرامستان بهشت رضوان با ۱۸۸ هکتار وسعت افتتاح شد که تا کنون تنها ۱۰۳۵ نفر در آن دفن شده‌اند.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه «یکی از دلایلی که این آرامستان تاکنون آن طور که باید مورد استقبال واقع نشده، نبود راه دسترسی مناسب به آن است»، عنوان کرد: مشاور، برای رفع این مشکل هفت محور برای دسترسی به این آرامستان پیشنهاد داده است که از این میان راه دسترسی اصلی از طریق کنارگذر شمالی به عنوان بهترین مسیر انتخاب شد که مطالعات اجرای آن آغاز شده است.

یعقوبی ادامه داد: در حال حاضر برای دسترسی به آرامستان رضوان از مسیر فرعی واقع در جاده کلات استفاده می‌شود که پیش از این با عرض ۵ متر برای تردد نا ایمن، خطر آفرین و جواب‌گوی نیاز ۱۲ روستای اطراف نیز نبود. به همین دلیل شهرداری مشهد بهسازی، تعریض و مناسب سازی این مسیر را در دستور کار خود قرار داد.

وی تشریح کرد: اکنون با انجام اصلاحات هندسی، نصب علائم ترافیکی، زیرسازی و انجام روکش آسفالت عرض جاده دسترسی به آرامستان بهشت رضوان از ۵ متر به ۱۲ متر افزایش پیدا کرده و این جاده خطر آفرین برای تردد مردم به ویژه ساکنان یازده روستای اطراف ایمن‌سازی و استاندارد شده است.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با بیان اینکه« پر شدن ۷۰ درصد از ظرفیت بهشت رضا(ع)، ترافیک سنگین مسیرهای دسترسی و دوری راه این آرامستان برای ساکنان سایر نقاط شهر مشهد، از مشکلات فعلی آرامستان بهشت رضا(ع) است»، گفت: با توجه به این موضوع بهشت رضوان قرار است به عنوان آرامستان اصلی شهر به مردم شمال و شمال غرب مشهد خدمات‌رسانی کند.

یعقوبی تاکید کرد: با توجه به این امر برنامه‌ریزی‌ها و مطالعات احداث مسیر اصلی دسترسی به بهشت رضوان از طریق کنارگذرشمالی آغاز شده و در آینده جایگزین مسیر کنونی خواهد شد.

همچنین در ادامه این مراسم رمضان‌علی فیضی، رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم‌برخوردار شورای اسلامی شهر مشهد؛ بیان کرد: در این دوره شورای اسلامی شهر مشهد با وجود شهرداری توانمند، کار کردن در مجموعه مدیریت شهری کفش آهنین و گام‌هایی محکم و بلند می‌طلبد.مدیریت شهری مشهد در توسعه شهر، رویکردی متوازن و عدالت‌ محور داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، وی ادامه داد: خوشبختانه در این دوره از شورای شهر و مدیریت شهری مشهد شاهد تلاش‌های ارزشمندی برای جلب و افزایش رضایت عمومی هستیم. پروژه‌های مدیریت شهری برای استفاده شهروندان اجرا می‌شود که هدف از آن رضایت شهروندان است لذا مردم و شهروندان نیز باید پای ثابت آن باشند.

این عضو شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به اینکه «مدیریت شهری مشهد در این دوره‌ خدمات چشمگیر و بی‌مانندی را در نقاط، مختلف شهر چه در مرکز و چه درحریم شهر ارائه کرده است»، تاکید کرد: شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره در توسعه شهر رویکردی متوازن و عدالت ‌محور داشته است. از جمله این اقدامات می‌توان به بهسازی و مناسب سازی محور دسترسی به آرامستان بهشت رضوان، بزرگراه اتصال محمدآباد به طرق، جاده دسترسی شهید بسکابادی و ... اشاره کرد.

رئیس کمیسیون مناطق پیرامونی و کم ‌برخوردار شورای شهر مشهد با اشاره به اینکه «از منظر مدیریت شهری و شورای پنجم بخش مرکزی، رضویه، مشهد و روستاهای اطراف با یکدیگر تفاوتی ندارند»، افزود: مدیریت شهری و شورای شهر خود را خادم مردم می‌داند. بهسازی و مناسب سازی مسیر دسترسی به بهشت رضوان یکی از مصادیق همین رویکرد است. این پروژه‌ برای رفاه حال ساکنان ۱۱ روستا و شهروندان مشهد اجرا و امروز افتتاح شد.

گفتنی است؛ پروژه مسیر دسترسی به آرامستان بهشت رضوان و یازده روستای بخش مرکزی مشهد که امروز افتتاح شد به طول ۷ کیلومتر است که یکی از راه‌های فرعی دسترسی به بهشت رضوان و یازده روستای بخش مرکزی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد آرامستان بهشت رضا توجه به این موضوع سازی و مناسب سازی بهشت رضوان یازده روستای شهرداری مشهد مسیر دسترسی شهردار مشهد مدیریت شهری شهر مشهد راه دسترسی بهشت رضا ع بخش مرکزی حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۴۱۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان

شهرداری ایلام پس از پشت سر گذاشتن یک دوره کوتاه بی‌ثباتی در مدیریت شهر از سال گذشته و با انتخاب شهردار جدید اقداماتی را در حوزه‌های مختلف با هدف بهبود شرایط شهر و افزایش رفاه شهروندان آغاز کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، شهرداری یک سازمان محلی است که بر طبق اصل عدم تمرکز اداری و به منظور اداره امور محلی از جمله عمران و آبادی، بهداشت شهر و رفاه شهروندان تأسیس شده است. وظایف شهرداری‌ها شامل اقدامات عمرانی، وظایف خدماتی، وظایف نظارتی و حفاظتی، وظایف رفاهی و مدیریت منابع است.

استان ایلام در غرب کشور واقع شده است و در مجموع ۲۸ شهرداری در سطح این استان فعال هستند، اما بیشترین جمعیت استان یعنی یک سوم آن در شهر ایلام متمرکز شده‌اند. افزایش جمعیت شهر ایلام طی سال‌های اخیر اداره این شهر را برای مدیریت شهری دشوارتر و مسئولیت شهرداری و شورای شهر را سنگین‌تر کرده است.

تمرکز جمعیت در مرکز، نزدیکی به عتبات عالیات و ورود سالانه میلیون‌ها زائر و عاشق حضرت سیدالشهدا (ع) به استان برای عزیمت از طریق مرز مهران وظایف دستگاه‌های اجرایی در استان از جمله شهرداری‌ها را دو چندان کرده است.

در پایان سال ۱۴۰۱ با استعفای شهردار وقت، افشین مظفری به عنوان سرپرست شهرداری معرفی و سال ۱۴۰۲ با رأی اکثریت اعضای شورای اسلامی شهر به عنوان شهردار ایلام انتخاب شد. طی این مدت اقداماتی با هدف بهبود وضعیت فضاهای شهری ایلام در دستور کار قرار گرفت تا بعضی کم‌کاری‌ها جبران شود. آنچه در ادامه می‌خوانید حاصل گفت‌وگوی خبرنگار ایمنا با «افشین مظفری شهردار ایلام» در خصوص عملکرد شهرداری ایلام در این مدت است.

ایمنا: کدام پروژه‌های عمرانی را در سال جاری در دستور کار دارید؟

مظفری: در سال جاری بیش از ۴۰ پروژه عمرانی را در دست اجرا داریم که در حوزه‌های سیل‌بند، زیرگذر و روگذر، پل عابر پیاده، سنگفرش، جدول‌کشی و آسفالت و سایر پروژه‌های محلی بوده و در بودجه امسال تعریف شده است، در حال حاضر بارگذاری و فراخوان این پروژه‌ها انجام شده است و امید می‌رود بخش عظیمی از این طرح‌ها تا پایان سال محقق شود و به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایجاد میدان مرکزی میوه و تره‌بار یکی از مطالبات شهروندان است، در این خصوص چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: یکی از پروژه‌های اصلی که از دغدغه‌های اصلی شهروندان و مدیران استانی است، پروژه واگذاری میدان مرکزی میوه و تره‌بار ایلام است، در حال حاضر فراخوان این پروژه بارگذاری شده است و تا پایان ماه سرمایه‌گذار آن مشخص می‌شود، منتها باید ابتدا در هر پروژه‌ای سود و منفعتش در نظر گرفته شود تا بتواند بخش عظیمی از سرمایه‌اش را در آنجا هزینه کند.

چه برای این پروژه و چه پروژه‌های دیگر که در حوزه سرمایه‌گذاری در حال واگذاری است، فراخوان داده‌ایم و چنانچه متقاضی باشند حتماً با سرمایه‌گذاران همکاری می‌کنیم. تاکنون و با وجود پیگیری‌های فراوان پروژه‌های میدان میوه و تره‌بار، پارکینگ طبقاتی و فرهنگسرای ارغوان سرمایه‌گذار نداشته است، البته پروژه میدان مرکزی تره‌بار به صورت سرقفلی واگذار می‌شود و انتظار داریم تا پایان سال با پیگیری‌هایی که همکارانمان انجام می‌دهند به بهره‌برداری برسد.

ایمنا: ایلام پایتخت خادمین سید الشهدا است، چه اقداماتی برای رفاه حال زوار اربعین انجام شده است؟

مظفری: یکی از افتخاراتی که در سال ۱۴۰۲ داشتیم، تحقق اعتبارات اربعین برای اولین سال در شهرداری ایلام بود، با پیگیری‌هایی که در ابتدای سال انجام دادیم و معاون عمرانی شهرداری و استاندار نیز پیگیر موضوع شدند، ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد، البته سایر شهرها از جمله خوزستان و کرمانشاه نیز شامل این اعتبار می‌شدند که در نهایت از این مبلغ بیش از ۳۰۰ میلیارد تحقق یافت و از این میزان اعتبار ۱۲۰ میلیارد تومان به شهرداری ایلام اختصاص یافت.

بخش عظیمی از این اعتبارات در مسیر اربعین تا مرز مهران هزینه شد؛ ایجاد پایش تصویری، نصب دوربین‌های تراکم و نظارتی و خرید کانکس استراحت زوار در مسیر اربعین، آب سردکن و یخ ساز از جمله اقداماتی بود که برای رفاه زوار در مسیر اربعین تا مرز مهران انجام شد.

بیش از ۲۲۰ چشمه سرویس بهداشتی با اعتباری بالغ بر ۲۳ میلیارد تومان در ورودی ارغوان تا پارک بلوط نصب شد. سه راه جندالله و روستای گلان و روستای هفت چشمه خارج از حوزه شهرداری ایلام بود، با این وجود این سرویس‌ها در این محل‌ها و در پارک‌هایی که در مسیر زوار اربعین بود، نصب شد.

با پیگیری‌هایی که استاندار انجام داد چنانچه اعتباراتی برای اربعین امسال تخصیص پیدا کند می‌توانیم توسعه پایش تصویری و روکش آسفالت و خط‌کشی معابر را نیز در دستور کار قرار دهیم.

ایمنا: با توجه به حجم زباله‌های تولید شده در این ایام برنامه‌ای برای تفکیک زباله‌ها دارید؟

مظفری: یکی از دغدغه‌های اساسی بحث تفکیک زباله است، تفکیک زباله از مبدا سال‌های قبل انجام اما پیمانکار این طرح ورشکست شد. پایان سال ۱۴۰۱ پیمانکار برای ساخت کارخانه و سایت بازیافت در مسیر صالح آباد تعیین و اعتبار محدودی در نظر گرفته شد، اما به دلیل اعتراض ساکنان روستاهای اطراف که در مسیر بود این مهم به نتیجه نرسید.

با تاکید استاندار موضوع دوباره در دستور کار قرار گرفته است و با رایزنی با فرمانداری مهران و از طریق شورای تأمین استان، زمینی از طریق منابع طبیعی در اختیار شهرداری قرار گرفت، با وجود اینکه زمان برد تا تملک را انجام دادیم و احتمالاً شش ماه تا یک سال زمان می‌برد تا سرمایه‌گذار برای این پروژه تعیین شود و بتوانیم از منابع داخلی شهرداری و از طریق تسهیلات وزارت کشور و سازمان شهرداری‌ها کارخانه بازیافت را رو به راه کنیم.

اگر این کارخانه به بهره‌برداری برسد بخش عظیمی از زباله‌ها به کمپوست و کود عالی تبدیل می‌شود. برخی شهروندان کم لطف هستند و رعایت نمی‌کنند، اربعین ۱۴۰۲ بیش از ۵۰۰ سطل زباله علاوه بر سطل‌های زباله قبلی در سطح شهر قرار دادیم اما شهروندان رعایت نکردند، تخریب انجام دادند یا از نصب سطل زباله در سر کوچه‌ها جلوگیری کردند، در بسیاری از نقاط جمع‌آوری زباله مکانیزه نبود و کارگران مجبور بودند به صورت سنتی و با دست جمع‌آوری زباله را انجام دهند.

ایمنا: شهرداری چه مطالباتی از از دستگاه‌های اجرایی دارد؟

مظفری: با پیگیری‌هایی که همکاران انجام دادند بودجه سال گذشته شهرداری نسبت به سال ۱۴۰۱ سه برابر شد یعنی شهرداری به معنای واقعی پویا بود، همکاران شبانه‌روز تلاش کردند و موفق شدیم بخش عظیمی از مطالبات دستگاه‌های اجرایی را از طریق ماده ۱۰۰ تجدید نظر، ارجاع به کمیسیون ماده ۷۷ و از طریق بخش خصوصی وصول کنیم. امسال نیز اولویت بر وصول این مطالبات است و با تاکید استاندار، بازرسی استان و دیوان محاسبات دستگاه‌ها موظف شده‌اند بدهی خود را به شهرداری پرداخت کنند.

باید توجه داشت که اگر پروژه‌ای در شهرداری انجام می‌شود ناشی از وصول مطالبات است، اعتبارات شهرداری که از طریق حوزه برنامه‌ریزی تحقق پیدا می‌کند اندک است و عملکرد شهرداری در حوزه‌های مختلف از جمله نصب المان، زیباسازی و توسعه شهری نیاز به اعتبارات خاص دارد.

ایمنا: میزان همکاری ادارات و دستگاه‌های اجرایی با شهرداری را چگونه ارزیابی می‌کنید؟

مظفری: میزان همکاری دستگاه‌های اجرایی استان با شهرداری مطلوب است، با حمایت استاندار ایلام دستگاه‌ها با شهرداری همراهی داشتند و متقابلاً شهرداری نیز با این ادارات و دستگاه‌ها همراه بوده و تعامل داشته است. ما فشار مضاعفی در حوزه مالی به ادارات تحمیل نکرده‌ایم و تلاش کردیم مطالبات را به صورت اقساط اخذ کنیم.

ایمنا: بعضی محلات حاشیه شهر جدول‌کشی و آسفالت ندارد؛ اقداماتی در این خصوص در دست اجرا دارید؟

مظفری: یک سوم جمعیت ایلام در مرکز استان متمرکز شده‌اند و پنج محله نیز در حاشیه شهر به صورت غیر رسمی ایجاد و به حوزه شهر الحاق شده است که هیچ گونه پرداختی به شهرداری ندارند، با این وجود ما کار جدول‌کشی و آسفالت و اقدامات عمرانی را در این مناطق در دست اجرا داریم و در شش ماه نخست امسال این پنج محله که از پیچ آشوری تا محله میلاد و بانبرز و سبزی‌آباد هستند، آسفالت خواهند شد. در محله شهید دستگیر نیز سال قبل نسبت به جدول‌کشی اقدام شده و امسال نیز در اولویت آسفالت قرار گرفته است.

درخصوص نهضت آسفالت علاوه بر اینکه یک اکیپ برای روکش آسفالت داریم، دو اکیپ نیز از طریق شورای شهر اضافه شده و مجوز آن نیز اخذ شده است. تلاش داریم تا با سه اکیپ در تابستان امسال بخش عظیمی از آسفالت کوچه‌ها و خیابان‌هایی که نیاز به ترمیم و بازسازی و روکش آسفالت دارد را انجام دهیم.

ایمنا: وضعیت پرداخت بدهی شهرداری به شرکت‌ها و کارکنان چگونه است؟

مظفری: در پایان سال ۱۴۰۱ میزان سنگینی از بدهی‌ها جمع شده بود، اما با همراهی همکاران یک سوم بودجه سال ۱۴۰۱ یعنی نزدیک به ۸۰ میلیارد تومان در ۱۵ روز آخر سال تحقق یافت و تمام حق و حقوق شرکت‌ها و همکاران پرداخت شد. سال گذشته نیز با تدابیری که اتخاذ شد، نسبت به تسویه حساب تمام مطالبات شهرداری از جمله مطالبات کارکنان، پیمانکاران و شرکت‌های طرف قرارداد و بخشی از دستگاه‌ها از جمله تأمین اجتماعی اقدام شد.

ایمنا: برای نوسازی ناوگان شهری و ماشین‌آلات حوزه خدمات شهری چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در حوزه خدمات شهری ماشین‌ها فرسوده است، در حوزه عمرانی نیز ماشین‌های سنگین فرسوده هستند. این ماشین‌آلات متعلق به دهه ۸۰ است و تلاش کردیم تا برای نوسازی ماشین‌آلات از طریق فروش آن‌هایی که هزینه‌بردار بود، فروش املاک و سایر ضایعات که در اختیار شهرداری قرار داشت، ترمیم، بازسازی و نوسازی این ماشین‌آلات را انجام دهیم.

در حوزه حمل‌ونقل نیز اتوبوس‌ها و تاکسی‌های فرسوده را بازسازی می‌کنیم و کاهش بار ترافیکی را با ایجاد خط ویژه در دستور کار داریم، در حوزه مرکزی شهروندان به استفاده از حمل‌ونقل عمومی ترغیب شده‌اند که این مهم ضمن کاهش بار ترافیکی سبب آرامش روحی شهروندان می‌شود و میزان تردد را تسهیل می‌کند.

بعضی ماشین‌آلات آتش‌نشانی فرسوده است و نیاز به توسعه ایستگاهی دارد؛ بنابراین نوسازی این ناوگان در اولویت قرار دارد.

ایمنا: کمبود زمین آرامستان ایلام رفع شد؟

مظفری: در حوزه آرامستان کمبود زمین وجود داشت و منابع طبیعی بیش از هشت هکتار زمین به این امر اختصاص داد، زمین در دست تملک و رفع نیازمندی‌ها در حوزه آرامستان در دست اقدام است.

ایمنا: در حوزه فضای سبز چه اقداماتی انجام شده است؟

مظفری: در بحث فضای سبز بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیارد تومان در پایان سال به خرید گل و گیاه و تسویه بدهی‌ها اختصاص داده شد، با توجه به اینکه این سازمان مستقل است بخشی از بدهی‌ها را پرداخت کرده و در بحث درآمد و هزینه کمک حال شهرداری است، با توجه به اینکه به تعطیلات تابستان نزدیک می‌شویم ترمیم فضای سبز و چمن‌کاری پارک‌ها انجام شده است.

سرویس‌های بهداشتی پارک‌ها نیز ترمیم شده است، اما این سرویس‌ها بر اساس نیاز بازگشایی می‌شود زیرا نگهداری از آن‌ها دشوار است و در بعضی موارد شیرآلات آن‌ها سرقت می‌شود که ممکن است نارضایتی شهروندان را در پی داشته باشد.

ایمنا: چه اقداماتی برای تحقق شهر الکترونیک صورت گرفته است؟

مظفری: در حوزه انفورماتیک شهر هوشمند به روز می‌شود و تلاش می‌کنیم ارتباط با نظام مهندسی بیشتر شود، ضمن اینکه در حوزه شهرسازی دستگاه‌ها و اقدامات باید به روز شود تا شهروندان تا حد امکان برای صدور پروانه به شهرداری مراجعه نکنند و به این ترتیب از بار ارباب رجوع کاسته شود.

یکی از دغدغه‌ها در حوزه خصوصی بحث ساماندهی و نوسازی املاک و ممیزی املاک است. این مطالعات در دهه ۸۰ انجام شده است، اما اکنون در حوزه مسکونی، تجاری، آموزشی و درمانی اطلاعات و آمارها دقیق نیست، چراکه ساخت‌وسازهای خلاف در سطح شهر انجام شده و درآمد شهرداری با ممیزی املاک افزایش پیدا کرده است. با انجام ممیزی املاک درآمد پایداری برای شهرداری به وجود می‌آید و آمار و اطلاعات املاک نیز به روز می‌شود.

ایمنا: عرضه میوه و تره‌بار در غرفه‌ها اثر مثبتی بر قیمت‌ها داشته است؟

مظفری: عرضه میوه و تره‌بار در پایان سال قبل و ابتدای امسال کاهش قیمت میوه را در پی داشته است، براساس اعلام تنظیم بازار استان غرفه‌هایی در سطح شهر نصب شد و محل‌هایی را مشخص کردیم که میوه به صورت مستقیم عرضه شود؛ ایجاد دکه‌ها و غرفه‌ها تأثیر روانی خوبی بر بازار داشت.

ایمنا: سخن آخر...

مظفری: از رسانه‌های استان که همواره با شهرداری همراهی داشته‌اند تشکر می‌کنم که سال گذشته همراه مجموعه شهرداری بودند و نواقص، انتقادات و پیشنهادات را متذکر می‌شدند. ما نیز در کمترین زمان تلاش می‌کردیم این نواقص را رفع کنیم و امید است در سال جاری نیز ما را در انجام وظایف همراهی کنند.

کد خبر 749661

دیگر خبرها

  • اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن تنها با مشارکت‌های مردمی امکان‌پذیر است
  • ◄ خط 4 متروی مشهد به شهرک مهرگان نمی رسد؟
  • آماده‌باش گرو های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • آماده‌باش کامل اکیپ‌های پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان تا اتمام رفع آب‌گرفتگی‌ها
  • توسعه زیرساخت‎‌های شهری و توانمندی‌سازی شهروندان راهکار رویایی با بحران‌ها است
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • سایت بازیافت در انتظار سرمایه‌گذار/اختصاص ۸ هکتار زمین برای رفع مشکل آرامستان
  • افزوده شدن بیش از ۹۰ هزار مترمکعب به ظرفیت ذخیره آب شهرستان مشهد
  • آسفالت معابر آرامستان بهشت رحمت شهرکرد